Over mij

Ik kwam voor de liefde, maar nam mijn passie mee: nagels! In Polen hield ik mij al bezig met alles wat met beauty te maken had. Zo volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste, deed een cursus visagie, maar ik bleef hangen bij nagels. Dat vind ik gewoon het leukste!

Toen ik in 1996 in Nederland arriveerde zette ik mijn carrière als nagelstyliste dan ook gewoon voort. Mijn eerste eigen salon in Nederland was gevestigd in de wijk Presikhaaf aan de Middachtensingel in Arnhem, bij een kapsalon in. De tweede zat in de Hoofdstraat in Velp. Momenteel werk ik met veel plezier bij Cosmo Hairstyling in Winkelcentrum Presikhaaf.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling, onder meer bij Creative Nail Design (CND), Magnetic Nail Design en Pronails. Onlangs volgde ik nog masterclasses bij de toonaangevende nagelstylistes Natalia Yakubchuk en Aleksandra Khavronina. Ik probeer mijn kennis altijd up-to-date te houden door me regelmatig bij te scholen en de laatste ontwikkelingen op nagelgebied te volgen.

Inmiddels beschik ik over 18 jaar ervaring met nagels en niet te vergeten twee prachtige kinderen! U bent van harte welkom bij Bogna Nail Studio!

--

Foto Foto Foto