Diensten

Bogna Nail Studio heeft een ruim aanbod aan behandelingen om uw nagels te verfraaien, altijd onder professionele begeleiding van een gecertificeerd nagelstyliste. U kunt terecht voor:

Acrylnagels

Acryl werkt het beste op harde, maar breekbare nagels, die soms droog zijn en daardoor splijten. Acryl is ook hard, maar sterk en vult alle oneffenheden op.

Gelnagels

Gel werkt het beste op dunne, flexibele nagels. Gel is namelijk ook flexibel en buigt met de nagels mee om stoten op te vangen.

Nabehandeling nagels (opvullen)

Nagels moeten elke drie of vier weken worden opgevuld. Door de groei van de natuurlijk nagel ontstaat uitgroei, waardoor de nagel niet meer in balans is. De nagel is bij het uiteinde zwaarder dan bij de aanzet en moet dus worden opgevuld. Dit kan op drie manieren:

  • French manicure: de kunstnagel wordt dunner gevijld. De witte acryl(gel) wordt weer hoger opgezet en roze bijgevuld.
  • Nagelbedverlenging: het korte nagelbed wordt verlengd met ondoorzichtige roze acryl(gel). Het witte randje komt er tegenaan.
  • Gellak: de nagels worden opgevuld met roze acryl(gel) en de gelkleur wordt aangebracht.

Probleemnagels

Ook voor probleemnagels biedt Bogna Nail Studio oplossingen. Zo kunt u terecht met:

  • Nagelbijten: het meest geschikt voor nagelbijters is verlenging met acryl, omdat acryl stevig is en het beste de beschadigingen opvult. De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Bij die laatste groep worden de nagels heel natuurlijk en niet te glimmend aangebracht, zodat ze niet te veel opvallen. Het is belangrijk om de eerste nabehandeling al na twee weken te doen, omdat de nagels vaak heel kort zijn en nog weinig houvast hebben. Langdurig onderhoud is ook belangrijk, zodat u van het nagelbijten kan “afkicken” en het nagelbed de tijd heeft om aan te groeien. Na een paar maanden kan de nagelstyliste op een verantwoordelijke manier de kunstnagels verwijderen.
  • Onregelmatige en misvormde nagels: deze nagels ontstaan vaak door een beschadiging van de matrix (de aanzet) en kunnen het beste met acryl opgevuld worden. Acryl vult oneffenheden op en maakt de nagels sterk en glad. U kunt ook één nagel laten behandelen als de andere nagels in goede conditie zijn.
  • Verticaal gespleten nagels: een beschadiging van het nagelbed kan een oorzaak zijn van deze nagels. Vaak zie je dit bij wat oudere mensen die ooit hele sterke maar ribbelige nagels hadden. Die ribbels worden steeds zichtbaarder en kunnen uiteindelijk splijten. Ook hier is acryl de beste optie.

Manicure

De nagels worden gevijld en eventueel gelakt en de nagelriemen verzorgd. U kan hierbij kiezen voor een handmassage, een geurkaarsmassage of een verzorgend paraffine bad. Ook geven wij u altijd persoonlijk advies over de verzorging van uw nagels thuis.

Bogna Nail Studio verzorgt ook bruidsnagels, een onmisbaar subtiel detail voor elke bruid! Als je een foto van je bruidsjurk meeneemt, ontwerpen wij een uniek bijpassend design voor jouw nagels.

Nailart

Bogna Nail Studio gebruikt verschillende versiertechnieken en werkt met een groot scala aan acrylverf, acrylpoeder colors, gelkleuren, folies, steentjes, enzovoort. Wij proberen altijd up-to-date te blijven om onze fantasie te stimuleren. Zo nemen we een voorbeeld aan Oekraïense toonzetters zoals Natalia Yakubchuk of Aleksandra Khavronina, maar ook onze binnenlandse toppers zoals Pepyn Borrel & Aukje Veltman vormen een grote inspiratiebron. Uw smaak en behoeften zijn echter bepalend. Of u nu een subtiele versiering of uitbundige nailart wilt, alles is mogelijk.

Gellak

Deze nieuwste techniek wint nog steeds aan populariteit. Gellak is bedoeld voor klanten die geen verlenging willen, maar natuurlijk ogende nagels en zelf willen bepalen wanneer ze weer naar de nagelsalon gaan. Gellak wordt niet bijgevuld, maar afgeweekt met een speciale remover. Het is geen versteviging, maar een lak die onder uv-licht wordt uitgehard en twee tot soms drie weken blijft zitten, afhankelijk van de conditie van de eigen nagels. We gebruiken hiervoor twee producten:

  • OPI gellak
  • Sopolish van Pronails

Pronails heeft de nieuwste techniek ontworpen, waarbij de basislak wordt vervangen door nagelfolie, die tevens versteviging aan de nagels biedt. Gellak hoef je niet te weken, het is een peel-off systeem.

Foto Foto Foto